پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۱۳

در ۳ روز آینده؛

استقرار هوای پایدار در گیلان/ نفوذ سامانه بارشی از روز سه شنبه

استقرار هوای پایدار در گیلان/ نفوذ سامانه بارشی از روز سه شنبه

رشت- مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به استقرار هوای پایدار در استان گیلان تا روز دوشنبه هفته جاری و افزایش نسبی دما، گفت: از روز سه شنبه سامانه ناپایدار و بارشی وارد گیلان می شود.

محمد دادرس در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به الگوهای حاکم بر نقشه‌های هواشناسی، اظهار کرد: بررسی این الگوها نشان دهنده فعالیت سامانه پایدار در منطقه است.

وی با بیان اینکه از اواخر وقت روز گذشته (جمعه) با تضعیف سامانه بارشی، روند کاهش ناپایداری و ابر را شاهد بودیم، افزود: کاهش ابر و افزایش نسبی دما برای روزهای آینده در استان گیلان پیش بینی شده است.

مدیرکل هواشناسی گیلان ادامه داد: بر این اساس از روز شنبه تا دوشنبه هفته جاری گاهی با شکل گیری ناپایداری‌های موقتی، بارش پراکنده باران دور از انتظار نیست.

وی، گفت: به تدریج از روز سه شنبه با نفوذ سامانه ناپایدار جدید به منطقه شرایط برای افزایش ابر، کاهش نسبی دما، بارندگی و وزش باد و بارش برف برای ارتفاعات فراهم می‌شود.

دادرس با بیان اینکه آسمان اکثر نقاط استان گیلان برای امروز (شنبه) آسمانی صاف تا نیمه ابری، همراه با افزایش نسبی دما و گاهی وزش باد پیش بینی شده است، افزود: برای روز یکشنبه نیز آسمانی صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با افزایش دما و وزش باد پیش بینی شده است.

وی با اشاره به وضعیت دریا در این مدت، گفت: دریا در این مدت برای فعالیت‌های دریایی و صید مناسب است.

مدیرکل هواشناسی گیلان ادامه داد: برای رشت مرکز استان گیلان نیز در این مدت آسمانی نیمه ابری تا ابری و مه آلود در بعضی ساعات بارندگی و وزش باد (گاهی شدید)، احتمال رعد و برق و به تدریج کاهش ابر پیش بینی شده است.

وی افزود: در حال حاضر نیز بیشینه دمای شهر رشت ۱۵ درجه سلسیوس و بیشینه رطوبت نیز ۹۸ درصد است.

کد خبر 5070751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha